2011. június 9., csütörtök

Torta királylánnyal


Múlthét szombatra készült egy 2 éves kislány szülinapjára.
A lényeg a királylány volt és,hogy csajos torta legyen.
A fotókért előre is elnézést kérek.
Sajnos mostanában nagyon Mrs. Bean vagyok.Múlthéten sikerült tönkretennem a fényképezőgépemet.És még sok más dolgot török-zúzok mostanában.Ez van,remélem lassan túl leszek a pechszériámon:-)
Édesanyám gépével fotóztam,de nekem az övé más így nem lettek valami tuti fotók. Még tanulgatok vele fotózni:-)
 
Szóval a torta:
Kisebb méretű piskótát sütöttem,mert még ugyanerre a szülinapra készítettem egy másik tortát is csak az a kislány nagybátyának készült.A királylányos torta joghurtos-erdei gyümölcsös volt.Kívül Unidec-el burkolva.A királylány marcipánból készült ruhácskája színezett Unidec.



A másik torta egy Suzuki motort kellett,hogy ábrázoljon.Kaptam róla képet is,de fekete-fehér nyomtatásban nem sokat láttam a mociból.Ezért a neten kutakodtam és rátaláltam Kricky Suzuki motor tortájára.Így vettem a bátorságot és onnan néztem a motor díszítését.A szürke részeket lekentem lüszterrel.Belülről sima és kakaós piskóta váltotta egymást és csokikrémmel lett megtöltve.Unidec-el burkoltam.








3 megjegyzés:

marisz57 írta...

Mindkét tortád nagyon szuper! De nekem a királylányos a kedvencem. Valami hasonlón gondolkodom, de én biztos nem tudok királylányt gyártani.

Marika írta...

Nagyon szépek a torták! Szerintem a fotókksl sincs semmi gond! :) Attól egyediek! :)

Ditta tortái írta...

Nagyon szép lett,mind a kettő tortád!

Related Posts with Thumbnails